23
Apr
09

KONTES MESO AREK SUROBOYO

KONTES MESO AREK SUROBOYO

fuck-you4

SETRESS, BT SUMPEK….WEEESS..AYO DAFTAR KONTES MESOH REK,,,AYO LAMPIASNO KABEH EMOSIMU NANG KENE….,KAPAN MANEH ONOK LOMBA SENG LANGKA KOYOK NGENE, MESONE ISOK DI RUPAKNO ROSO MANGKEL, SENENG,PARIKAN, PANTUN, PUISI, SEKEDAR MESOH YO GAK POPO REK, SENG PENTING MESO ENGKOK OLEH KAOS SOVENIR APIK REK………REBUTEN HADIAH TOTAL 3JUTA RUPIAH.

PERATURANe KONTES MESO:

1. GAK OLEH NYEBUTNO JENENG PARPOL/INSTANSI/SUKU/RAS/AGAMA OPO JENENGE UWONG DIGAWE OBYEK.

2. GAK OLEH NYEBUTNO ANGOTA ALAT FITAL, contoE Jembut, Konthol,tEMPEK,Ethel,peRINGsilan sak lian-liane.

3. GAK OLEH DADI PROFOKATOR NGARAKNO NGAMOK LINGKUNGAN SEKITAR

4. WAKTU NANG NDOKOR PANGGUNG PALENG SUWIH 3MENIT.

5. PESERTA WAJIB NGAWE KAOS SENG DIKE’I PANITIA

SENG DI NILAI IKU:

1. BOSONE KHAS ORISINEL SUROBOYO.

2. KARAKTER PENGHAYATAN OMONGAN MESONE

3. KEREATIFITAS GAYA, LOGAT BAHASANE MESO

KERAPIAN PENAMPILAN

DAFTARe MELOK KONTES MESO:

1. NANG TELPON

* Bp. RIO PERMANA 031-71544 869

* Bp.ANDRIANTO BJ 031-70922 722

* Bp.RICO ANDRIAS 031-77993 266

* Bp. Heri J unaidi 031-60525 880

* Tulis pesan masuk nang fb “sak karepkula”

2. BIAYANE DAFTAR : RP.25.000,- OLEH KAOS APIK

DAFTAR WEEESSSS KOK ONOK ARTIS IBUKOTA SENG MELOK MESO LHO………NANG ACARA IKI…………..

TUJUANe ACARA:

Maksudku ngene Cak/Neng, sak iki kn akeh wong setres ta Cak/Neng, kondisi ekonomi ajorkabeh d tambah mane Caleg2 akeh seng setrez, timbangane EmOSi mAngKEle gak d salorno Cak/Neng….Tambah gawat lho Cak/Neng. Contone yo wes akeh WonG kerEe podo nekat kabeh, Caleg yo wakeh seng strez dadi GeNdHeng malah bunuh diri akeh cak/Neng.

Acara iki kn isok gawe ngelampiasno emosine wong2 iku cak/Neng.

Kok nang acarane yo di ajarno totokromo/aturan2ne mesoh cak/Neng, Dadi malah isok ngurangi kebiasaan mesoh seng telecekAn sak engon2 Cak/Neng.

yooo wes koyok ngonolah cak/Neng….

kok kan onok Bazar Badhokan/ kerajinan Khas Suroboyo

KOntes nyanyi lagu2 SUROBOYO “Rek ayo rek, Tanjung perak tepilaut,dll

pokok’e insaallah ake manfa’ate kok

aku tetep mator sembah nuwooon cak/Neng, masiyo sampeyan gak ngedukung acara iki, tapi tetep takenteni kritik saran’e kabeh seng nge dukung masiyo gak dukung caaak/Neeeng……

suwoon2……

salam seduluran……..


0 Responses to “KONTES MESO AREK SUROBOYO”



  1. Tinggalkan sebuah Komentar

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s


Suroboyo Original

Suroboyo Tempo Doeloe

Acarane Arek Suroboyo

Suroboyoan

Dagelan Arek Suroboyp

Arek Suroboyo

Mlaku - Mlaku

April 2009
S S R K J S M
« Jan    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

%d blogger menyukai ini: