23
Apr
09

FAIZAL AROFIK

FAIZAL AROFIK

faizal-arofiq

JENIS KELAMIN : SING JELAS LANANG

TGL MROCOT : 05 MEI 1976

KHUTO ASALKU : AREK SUROBOYO

STATUKU : WES RABI

MESOH SEREMPAK “JANCOK NGATHELI ASU RAIMU”
“NgomPakNo & NgoRepNo SOLIDariTas arek suroboyo”http://www.facebook.com/group.php?gid=75182347119#/event.php?eid=31301669980
pancen bener cak/Neng, delok ane gak onok Manfa’atE yo cak/Neng!

Maksudku ngene Cak/Neng, sak iki kn akeh wong setres ta Cak/Neng, kondisi ekonomi ajorkabeh d tambah mane Caleg2 akeh seng setrez, timbangane EmOSi mAngKEle gak d salorno Cak/Neng….Tambah gawat lho Cak/Neng. Contone yo wes akeh WonG kerEe podo nekat kabeh, Caleg yo wakeh seng strez dadi GeNdHeng malah bunuh diri akeh cak/Neng.

Acara iki kn isok gawe ngelampiasno emosine wong2 iku cak/Neng.
Kok nang acarane yo di ajarno totokromo/aturan2ne mesoh cak/Neng, Dadi malah isok ngurangi kebiasaan mesoh seng telecekAn sak engon2 Cak/Neng.

yooo wes koyok ngonolah cak/Neng….
kok kan onok Bazar Badhokan/ kerajinan Khas Suroboyo
KOntes nyanyi lagu2 SUROBOYO “Rek ayo rek, Tanjung perak tepilaut,dll
pokok’e insaallah ake manfa’ate kok

aku tetep mator sembah nuwooon cak/Neng, masiyo sampeyan gak ngedukung acara iki, tapi tetep takenteni kritik saran’e kabeh seng nge dukung masiyo gak dukung caaak/Neeeng……

suwoon2……
salam seduluran……..


0 Responses to “FAIZAL AROFIK”



  1. Tinggalkan sebuah Komentar

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s


Suroboyo Original

Suroboyo Tempo Doeloe

Acarane Arek Suroboyo

Suroboyoan

Dagelan Arek Suroboyp

Arek Suroboyo

Mlaku - Mlaku

April 2009
S S R K J S M
« Jan    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

%d blogger menyukai ini: