22
Apr
09

DRAKULA

DRAKULA

drakula668

Onok drakula loro jenenge Kentus ambek Kentir
Arek loro iki wis sak wengi gentayangan golek mbun-mbunan gak oleh-oleh.
Wis meh katene isuk Kentir mbalik atik lambene abhang kabeh belepotan getih.
Ndhelok ngono, Kentus malih purik, “Waduh awakmu kok isok oleh getih akeh ?”.
“Awakmu kepingin tah ?. Ayo melok aku !!! ” jare Kentir.
Mari ngono arek loro iku miber bareng. Gak sui terus anjlok ndhik wuwungane
bangunan.
“Awakmu kethok cagak gendero ndhik ngisor iku ?” takok Kentir.
“Yo kethok rek !! Sing cedhake pos satpam iku se ,” jare kentus.
“Wah hebat awakmu . .” jare Kentir.
“Lho opoko masalae ? ” takok Kentus.
“Soale aku mau gak kethok . .” jare Kentir.


0 Responses to “DRAKULA”



  1. Tinggalkan sebuah Komentar

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s


Suroboyo Original

Suroboyo Tempo Doeloe

Acarane Arek Suroboyo

Suroboyoan

Dagelan Arek Suroboyp

Arek Suroboyo

Mlaku - Mlaku

April 2009
S S R K J S M
« Jan    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

%d blogger menyukai ini: